A HOLNAP
Az Ön holnapja a honlapja!
 - REFERENCIÁK MUNKÁINKBÓL
 - AZ INTERNET NÉLKÜLÖZHETETLEN
Ön most ezt a tájékoztató szöveget olvassa, tehát van számítógépe és jól működő internet hozzáférése. Weblapja van? És elégedett vele? Az internetes világ gazdagodik minden jó weblap tartalmával és látványával. Weblapja másoknak információt, árut, szolgáltatást kínálhat, önnek ismertséget, üzletet hozhat.
 - WEBLAP, WEBSHOP, WEBPORTÁL
A weblap a cégek társaságok vagy magánszemélyek által közzétett kis információhalom, mely az interneten bármely média (kép, hang, text) által közvetíthető. A jó webshop bármilyen fajtájú áru vagy szolgáltatás teljes kínálatának megjelenítését szolgálhatja az egész világ számára, árakkal, számlázással, okos reklámmal, készletvezetéssel. A webportál egy kétirányú nagy kapacitású információtárház.
 - A WEBDESIGN JELENTŐSÉGE
Bizonyára bosszankodott már azon, hogy a hosszan keresett információt nehezen találta meg, vagy a már megtalált információ nem nyerte el tetszését tartalma, külalakja, vagy éppen elérési sebessége miatt. Az Ön weblapja ne bosszantson másokat. Alapos grafikai valamint informatikai tervezéssel biztosítható, hogy Ön a számára legmegfelelőbb érdeklődők irányába legyen optimálisasn elérhető.
 - WEBLAPJA TERVÉÉRT NEM FIZET
Fontolgatja, hogy weblapot készíttet? Meglévő weblapját korszerűsítené? Haladéktalanul lépjen kapcsolatba cégünkkel. Általunk kivitelezett weblapja tervét az Ön elképzelései, és igényei alapján térítés nélkül készítjük.
 - PROFI KIVITELEZÉS AZONNAL
A ma weblapja igényes tartalom, szöveg, hang, és látványelemeket tartalmaz. Méltán megérdemli a magas közzétételi színvonalat. Mozgó grafikai elemek (FLASH, DHTML) alkalmazásával az egy oldalon közzétett információ megtöbbszörözhető. Az új aszinkron módú adatfrissítési technológia (AJAX) használata az elérési sebességet nagyban növeli.
 - ELÉRHETŐSÉGEINK
Kérjük hívjon bennünket, hogy azonnal felkeresehessük Önt. Helyszíni rövid egyeztetésen bemutathassuk kipróbált, bevált megoldásaink javát, hogy azok elnyerhessék az Ön tetszését.
Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közé sorolhatjuk.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

 - KERESSEN BENNÜNKET
Hívjon! 06/30 429-2618