Ez fontos Önnek
Szolgáltatásaink
Webportál - CMS - Dinamikus Weblap készítés

Ma már alapkövetelmény, hogy egy weblap, (egy webportál pedig magától értetődően) alkalmas legyen arra, hogy tulajdonosa /üzemeltetője/ sajátkezűleg tetszése és igénye szerint bámikor módosíthassa annak tartalmát. Kedvező árakon tudjuk ezek elkészítését ajánlani. Az alacsony árakat nagyban elősegíti, hogy széleskörűen alkalmazunk nyílt forráskódú (opensource) szoftver megoldásokat, így a megrendelőt csak az általunk ténylegesen elvégzett munka költségei terhelik, a felhasznált programok árát nem kell kifizetniük.
Meglévő Weblapok korszerűsítése

Meglévő weblapját kívánságára átalakítjuk olyanná, hogy annak tartalmát mostantól Ön módosítja.. A képeket és szövegeket a napi aktualitásokhoz igazíthatja.
Webáruház - katalógus készítés

Az általunk készített webáruházak néhány tucattól akár több tízezerig tartalmazhatnak árucikkeket, és többszáz hierarchikus katalógus-bejegyzést. Webáruházaink áttekinthetőek, könnyen kezelhetőek. Az intelligens vásárlói kosár, valamint az egyszerű regisztrációs, árurendelési, rendelés-nyilvántartási, és árukeresési megoldások jellemzőek. Rendelkezésre áll hírlevél, csoportos email-küldés, és ajánló reklám felület. Az akár nagyon nagy tételszám ellenére az adatbázis elérés nagyon gyors. A termékfotókat egy költségkímélő és időtakarékos eljárással készítjük.
3D termékfotó, tárgyfotó készítés - körbeforgatva

A termékfotókat hagyományos és 3D térbeli körbeforgatható kivitelben is elkészítjük. Természetesen a webáruház ( katalógus ) ilyenkor tartalmazza a forgató eljárást megvalósító programrészt is.
Panoráma képek készítése

A weboldalon nagyon hatásosak a 360 fokos, vagy teljes gömb panoráma képek. Jutányos áron készítjük. Megtekinthetőek a Hotel Galilei, a Nofretiti szépségszalon és a Wellness lapokon.
Képgaléria - képnézegető - nagyítással

Egy képgaléria nagyban növelheti weboldalunk informativitását. A megfelelő látványos, de nem hívalkodó animáció, folyamatos képlejátszás, nagyítás jelentősen növeli a szemlélőre tett hatást.
Komplex internetes rendszer

Vállaljuk komplex adatbázis alapú internetes informatikai (vállalatirányítási, kapcsolattartó, nyilvántartó, kereskedelmi, stb.) rendszer készítését korszerű AJAX és DHTML alapokon.
Dinamikus hirdetési felület - banner - készítés

A hirdetési felületek figyelemfelkeltő jellege a színek, formák, az alkalmazott animáció, és a szöveges tartalom megfelelő összhangján alapul. Az általánosan elterjedt banner formán kívül, bármilyen egyéb méretben és alakban készítjük FLASH, vagy igény szerint GIF kép kivitelben is.
Látványos animáció ( FLASH DHTML ) készítés

A látványelemekkel dúsan feldobott weboldal nagyon hatásos lehet. A képernyő egyes részeinek, elemeinek megfelelő mértékű dinamikus szín, méret, és helyzet változtatásával ki lehet emelni a tartalmat. A legkorszerűb AJAX DHTML és FLASH alapokon kivitelezett animáció készítésével gazdaggá tesszük weboldala képi megjelenését.
Ismerkedjen meg válogatott referencia munkáinkkal!

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Fotó és divat modell weblap készítés

A szépséget visszafogottan, egyszerű de mégis hatásos módon megmutatni - erről szól ez a munka.

Figyelemfelkeltő FLASH, és gyors, de a számítógépet mégis kevéssé terhelő DHTML animációval mutatjuk be a művészien szép fotókat. Érdemes megnézni. A zenei aláfestés itt fontos, de a - szándékoltan - feltűnő méretben megjelenített lejátszó konzollal mindenki ízlése szerint adagolhatja magának.

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Szálloda - Panzió weblap készítés. Többnyelvű weboldal készítés.

Bemutatni a Budapest-belvárosi hotel belvilágát, és patinás környezetét - erra valók a képek. Ezeket itt bőven, és sokféle megjelenítési formában alkalmaztuk. Figyelemre méltó az egyszerű és költségkímélő módszerrel készült belső panorámakép, mellyel egy apartman teljes belső terét 360 fokos körben nézhetjük meg. A weblap többnyelvű. Gondot fordítottunk arra, hogy az oldalak közötti lapozás nyelvhez szinkronizálása tökéletes legyen. A mindig aktuális idöjárási adatot mutató tájékoztató box hasznos kiegészítő.

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Webáruház - webshop készítés - termék és szolgáltatás katalógus

A majdnem 6000 árucikket, és több mint 700 hierarchikus katalógus-bejegyzést tartalmazó webáruház áttekinthető, könnyen kezelhető. Az intelligens vásárlói kosár, valamint az egyszerű regisztrációs, árurendelési, rendelés-nyilvántartási, és árukeresési megoldások jellemzik. Rendelkezésre áll hírlevél, csoportos email-küldés, és ajánló reklám felület. A nagy tételszám ellenére - nagyon gyors /ki kell próbálni/. A sokezer termékfotót egy költségkímélő, és időtakarékos eljárással készítettük.

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Szépségápolás - Szalon honlap készítés

A szalonok világa - az üde, szép, jó illatú környezetet sugallja. Ennek vizuális megjelenítése ez a weblap. Figyelemre méltó a Nofretiti-fej animáció, a teljes belső teret bemutató 360 fokos lassan mozgó panoráma csík, valamint az előtűnő effektussal váltó ovál képek, továbbá a bemutatkozó szöveg különleges megjelenítése. A belső oldalakon a fotók egy egyedien látványos zoom technikájó DHTML animációval kelnek életre. Az árlisták 3D-s lenyíló mozgatású animációja ma még ritkán látható különleges elem.

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Céges weboldal készítés - sokrétű információ tartalommal

Elegáns, visszafogott, mégis nagyon demonstratív - ilyen kell legyen egy jó céges weboldal.A látványos képi és animációs megoldásokat itt nem alkalmazhattuk nagy tömegben. Helyettük az egységes vizuális imázs, az egyszerű de nagyon áttekinthető és könnyen kezelhető képernyők szolgálnak a cég bemutatására. Figyelemre méltó az automatikus teljes képernyő kitöltés, és a nem hivalkodó, de informatív FLASH animáció elhelyezése. A belső oldalakon relatíve nagy információ tartalom került bemutatásra /PDF file-ok/

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Művész weboldal készítés

A képzőművészek a valós és elvont világ csodáinak varázsát hozzák. Ezt egy weblapon bemutatni nem könnyű feladat. A festőművész képeihez megtalálni a megfelelő hátteret és keretet, - ez minősíti az ilyen jellegű weboldalakat. Meg kell találni a kényes egyensúlyt az eredeti műalkotások képi világa, és a virtuális reprezentáció között. Jelen megvalósításnál említésre méltó a festmények megtekintését segítő válogató és képlejátszó rendszer. A részletekben való elmélyülésre lehetőség nyílik a különböző mértékű nagyítások használatával.

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Étterem - Vendéglő - Söröző - Pub - Kávézó weblap készítés

Vedéghívogató - ilyen kell legyen az éttermi weblap. Bár az ínycsiklandó ízek, étvágygerjesztő illatok, a habzó sör, a kávé aromája nem adható vissza közvetlenül, a képek és a szavak hatásosak lehetnek. Fontos bemutatni a helység hangulatát, az ételek és italok választékát - bőséges képi illusztrációval. A weblap kivitelezésében figyelmet érdemel a főlapon a táncoló pár animáció. A belső lapokon különleges megoldás a kinyíló kapu animáció. A kerecsensólyom méltóságteljes előtűnő effektusa vonzza a tekintetet.

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Esküvő - rendezvény - esemény weblap készítés

Felemelő, méltóságteljes, vidám, informatív, és nagyon szép - ilyen egy exkluzív esküvői weboldal.A pontos és részletes informálás, a nagymennyiségű és sokrétű kép és videó, készítés elengedhetetlen tartalmi összetevők. A blog és vendégkönyv, valamint a csoportos email küldés fontos kiegészítők. Jelen megvalósításban figyelmet érdemel a képanyag animációs FLASH bemutatása, a harmonikus szín és formavilág, a légies menü kialakítás, valamint a banner FLASH tömör képi információja.

Ha a képre kattint, egy külön ablakban megnnyílik ez a weblap

Személyes és profil weboldal készítés

Egy személyiség privát világából mi publikus? Ezt kell bemutatni a weboldalon. Nincs általános szabály, minden egyén stílusa, személyisége, - és többnyire határozott igénylistája adja a weblap tartalmát, szín és formavilágát. A munka, a tevékenység ismertetése általában szokásos, de nem kötelező. A weblapon sok animációt alkalmaztunk, és csak annyi szöveget, amennyi éppen szükséges. Igény szerint blog, vendégkönyv, fórum, képgaléria készítés is indokolt lehet.